Ekinözü İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin; Bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Misyon: Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: Okulumuz 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılında Voleybol dolında İlçe birinci oldu.

Saatler: 8:30 -13:55
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ekinozuio.meb.k12.tr

Adres - Ekinözü Köyü / Kovancılar / ELAZIĞ

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Ekinözü Köyü / Kovancılar / ELAZIĞ

Ulaşım Okulumuz Elazığ-Tunceli karayolu üzerinde olup anayoldan 1km iç kısıma düşmektedir. Ulaşım özel araç ve köy minibüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 76 km, ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır.